1- دانشگاه محقق اردبیلی،
چکیده: (73 مشاهده)
مقدمه: امروزه با توسعه سامانههای ارتباطی و زیرساختی مانند اینترنت روند بازار ساختاری متفاوت و پیچیدهای را شامل گردیده است. دانش بازاریابی دیجیتال از رویکردهای مانند بازاریابی محتوایی به منظور یافتن شرایط بازار استفاده مینماید. توانمندی بازاریابی محتوایی سبب ایجاد شناخت جامع از شرایط و علاقهمندی مشتریان نسبت به کالاها یا خدمات خاص گردیده و نقاط قوت و ضعف فروش را آشکار میسازد.
روش کار: در تحقیق حاضر سعی شده تا برندهای اصلی تلویزیون را در سطح تهران از دیدگاه مشتریان در پلترفرم تلگرام بررسی شود. بدین منظور از رویکرد منطق فازی استفاده شده است. ابتدا با انجام مطالعه میدانی برندهای اصلی تلویزیون شامل سامسونگ، الجی، تیاسال، ایکسویژن، امجی اس و اسنوا انتخاب و سپس با شناسایی خصوصیات اصلی برندها؛ نرخ محبوبیت و اهمیت ارجاعی (توصیه شوندگی) برند توسط مشتریان فارسی زبان مشخص شده است.
یافتهها: نتایج حاصل از ارزیابی نشان داده است که ایکسویژن و سامسونگ بالاترین رتبه به لحاظ ارزیابی محتوایی و رضایتمندی مشتریان را کسب نمودهاند. در این میان اسنوا کمترین رتبه را به لحاظ رضایت مشتریان تهرانی به خود جلب نموده است. چنین مسئلهای نشان دهنده است که مشتریان عموماً علاقه به خرید محصولات خارجی را دارند. بنابراین توانایی بازاریابی محتوایی این شرکتها بیشتر از شرکتهای داخلی بوده است.
نتیجهگیری: باتکیه بر دستاوردهای این مطالعه میتوان بیان داشت که برای مشتریان تهرانی هزینه و کیفیت به عنوان دو اصل مهم در خرید تلویزیون مطرح بوده که نگرش اقتصادی محور به تلویزیون را دارد.
نوع مطالعه:
پژوهشي اصیل |
موضوع مقاله:
مدل سازی شناختی، پردازش سیگنال و تصویربرداری مغز دریافت: 1401/10/27 | پذیرش: 1402/6/13